SEO szolgáltatások

Bízd rám a weboldaladat, ha szeretnél nagy mennyiségű vásárlót a Google irányából. Az alábbiakban tudok neked segíteni.

Teljeskörű SEO szolgáltatáscsomag

Az összes tervezési, elemzési, fejlesztési és szövegírási munka egybekötve, havi elszámolással, minimum három hónapos futamidővel. Az elvégzett munkákról, elemzésekről részletes dokumentációt nyújtok át, így pontosan látod, hogy alakul a weboldalad forgalma. A teljeskörű SEO optimalizálás árazása teljes mértékben a már meglévő weboldaltól és a konkurenciától függ. Ha nem igazán vagy jártas a keresőoptimalizálásban, a legjobb ha átugrod az alábbiakat és egyből írsz nekem.

SEO elemzés

A honlapod teljes elemzése SEO és felhasználói szempontok alapján. A weboldal alapos átvizsgálása során felderítem a hibákat és fejlesztési lehetőségeket. A technikai hibák javításával és legfontosabb fejlesztések elvégzésével a honlapod érthetőbbé válik a keresők számára. (Ha nincs programozód, aki a seo elemzésben összegyűlt feladatokat megoldja, akkor ebben is tudok segíteni).

Az egész javaslatcsomagot közérthető formában adom át, a szakszöveget lehetőségek szerint minimálisra szorítom. Ahol kénytelen vagyok a szakmai részletekbe is belemenni, kimerítő magyarázatot kapsz hozzá. Az elemzéshez az alábbiak tartoznak:

  • Weboldal elemzés
  • Weboldal analitikájának elemzése
  • Tartalmi elemzés
  • Kulcsszókutatás
  • Konkurenciaelemzés
  • Seo stratégia tervezés

Ezt a szolgáltatást önmagában akkor ajánlom igazán jó szívvel, ha van programozód és marketingesed is a csapatodban.

Bővebben

Linképítés

Google legfontosabb szempontja a találati lista rangsorának felállításakor az oldalakra hivatkozó linkek száma és minősége. Megfelelő módon épített linkekkel jelentős növekedést lehet elérni a keresőforgalomban. Önmagában a linképítés nem hozza meg az elvárt eredményeket, a linképítés a SEO és online marketing stratégia szerves része kell hogy legyen. Ezért ezt a SEO szolgáltatást önmagában csak a legritkább esetben vállalom.

SEO és online marketing tanácsadás, stratégiai tervezés

2008 óta széleskörű tapasztalatot szereztem az online marketing minden területén. Nem én fogom neked megmondani, hogyan finomíthatod tovább a 3 éve optimalizált AdWords fiókodat. Ismerem az online marketing lehetőségeit, rendszerben gondolkozom és hozzád hasonlóan engem is az érdekel hogyan lehet profitálni a vállalkozásból. Ha nincs különösebben nagy online marketing tapasztalatod, akkor sok fölöslegesen elköltött forintot spórolhatsz meg a konzultációval.

Bővebben

Ajánlatkérés

Kérdésed van? Árajánlatot szeretnél kérni? Töltsd ki az alábbi űrlapot és írj nekem. Minden üzenetre személyesen válaszolok.