SEO tanácsadás

A weboldalad már most szépen teljesít a Google-ben, de még van fejlődési lehetőség, hiszen nem vagy minden kulcsszóra az első. Hogyan növelhetnéd a maximumra a keresőben való megjelenésedet?

Mikor érdemes igénybe venned a SEO tanácsadást?

Ezt a szolgáltatásomat akkor tudod a legjobban kihasználni, ha Te, vagy a cégednél valaki már aktívan foglalkozik a keresőoptimalizálással és már működő, látogatott weboldalad van. Minimum alapszintű SEO tudás ajánlott, de inkább középszintű javasolt.

Tudtad? A SEO elemzés szolgáltatásommal teljes (de általánosabb) képet tudok az oldalad jelenlegi helyzetéről és a fejlődési lehetőségekről. Sok esetben ideálisabb, költséghatékonyabb megoldás számodra.

1. Konkrét SEO problémára keresel megoldást

Minden weboldal életében előfordulhatnak olyan komplex feladatok, aminek a megvalósítása potenciálisan nagy nyereséggel jár. De ha rosszul kivitelezi az ember, akkor nem várt problémák üthetik fel a fejüket. Tipikusan ilyen, nehéz kérdésekkel teli szituáció egy designváltás, weboldalak migrációja vagy nemzetközi piacra való kilépés.

Az eredmény: célirányos akcióterv, a Te weboldaldra kialakítva

2. SEO stratégiádat szeretnéd valakivel átbeszélni

Akár bevezetés előtt álló weboldalról, akár már élő, látogatott honlapról van szó, hasznos lehet, ha egy külső szakértővel átbeszéled az egész SEO stratégiádat. Friss nézőponttal, elfogulatlan tanácsadóként új lendületet adhatok a látogatottságnövelésnek.

A rendelkezésre álló adatok és eredmények alapján tudjuk a hosszabb távú célokat, fejlődési tervet átbeszélni.

Minimum óraszám: 2 óra, nagyobb oldalak esetében 4 óra.

A SEO konzultáció menete

  • Töltsd ki minél alaposabban az oldal alján található megrendelő űrlapot.
  • A kapcsolatfelvétel után egyeztetünk egy helyet és időpontot, amikor megtartom a tanácsadást. Ez általában 2 héten belül a megrendeléstől számítva lesz.
  • Előfordulhat, hogy további információra, Analytics, Webmaster Tools hozzáférésre lesz szükségem
  • A konzultációt tarthatjuk személyesen vagy Skype megbeszélésen
  • Személyes tanácsadás csak Budapesten tudok tartani.

A keresőoptimalizálási tanácsadás ára

A tanácsadás óradíja 55.000 Ft + 0% ÁFA.